Image

La nostra cuina


A la nostra cuina, com indica el nom "Antichi Sapori" (Antics Sabors), redescobrim receptes tradicionals sanes i genuïnes del sud d'Itàlia que s'han cuinat des de sempre amb ingredients autòctons i d'acord amb els costums i tradicions de la nostra regió: la calabria . Les nostres elaboracions tendeixen a ser molt simples però alhora molt saboroses, perquè es basen en la bondat de les matèries primeres utilitzades, com les carns procedents d'animals criats naturalment, el peix fresc o els formatges típics portats especialment des d'Itàlia. Els "antipasti" italians han contribuït a fer famosa la nostra cuina a tot el món. Els "sfizietti" (com preferim anomenar-nosaltres) són petites portades que en general es consumeixen abans dels àpats principals i són molt saborosos i variats. La selecció és riquíssima: n'hi ha freds i calents, i inclouen verdures, peixos, carns, i formatges, fregits, al vapor, a la planxa, en tempura o en salsa. Un joc de sabors sense fi.
Els acompanyaments es basen principalment en productes de l'horta també frescos i sempre de temporada, elaborats amb una gran imaginació en moltes maneres diferents. Els primers plats es basen en pastes casolanes i arrossos plens de sabor i substància mentre que els segons destaquen per la varietat carns i peixos, acompanyats de verdures de temporada. Si bé va néixer com un plat senzill, la pizzase s'ha convertit en el màxim exponent de la cuina italiana. La varietat d'ingredients i la seva elaboració artesanal fan d'ella un plat exquisit per a qualsevol paladar. Nosaltres la vam elaborar d'acord a la més estricta tradició napoletana, en forn de llenya, perquè vostè gaudi al ple d'aquesta magnífica especialitat gastronòmica. Les postres són els que potser, més que qualsevol altre plat, recorda les antigues tradicions per estar vinculats amb les festes religioses, igual que els licors fets a casa des de sempre segons les antigues receptes basades especialment en cítrics i herbes aromàtiques.
Image