Image

Sobre nosotraltres


Hola, som Daniele i Gianluca de Angelis, els propietaris del restaurant Antichi Sapori d'Angelis, dos germans italians originaris de Belvedere Marittimo, un petit poble de la costa calabresa, a la província de Cosenza. us vam fer les nostres primeres vacances a Barcelona i va ser llavors quan ens vam enamorar d'aquesta ciutat que molt aviat es va convertir en la nostra primera residència.
La nostra gran passió per la cuina italiana va ser la que ens va portar, el 1998, a l'obertura del nostre primer restaurant De Angelis; un restaurant molt acollidor el qual degustar la típica cuina calabresa sense cap influència espanyola.


Des del primer dia el nostre restaurant va tenir un èxit fantàstic tant que uns anys més tard ens vam veure obligats a obrir un altre just al davant.
Els anys van passar i els nostres restaurants es van donar a conèixer cada vegada més, tant per la premsa com a través de les cambres de comerç, guanyant molts premis de cuina autèntica regional.
Avui en dia estem oberts tots els dies de la setmana i només tanquem un dia i mig de la setmana a l'agost i som entre els 18 restaurants que han obtingut en l'any 2012 la marca OSPITALITÀ ITALIANA – RISTORANTI DI QUALITÀ NEL MONDO atorgat per la Cámara de Comercio Italiana de Barcelona, en col·laboració amb el ISNART (institut Nacional per la recerca turística) i UNIONCAMERE.
Image