You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

DE ANGELIS

RESTAURANT

DE ANGELIS

RESTAURANT

DE ANGELIS

RESTAURANT

DE ANGELIS

RESTAURANT

DE ANGELIS

RESTAURANT

DE ANGELIS

RESTAURANT

RESTAURANTE DE ANGELIS

Durant tots els dilluns (des del 25 de juliol fins al 29 d'agost fins i tot) no hi haurà pizza, per descans dels pizzers. Gràcies.

Hola, som Daniele i Gianluca de Angelis, els propietaris del restaurant Antichi Sapori d'Angelis, dos germans italians originaris de Belvedere Marittimo, un petit poble de la costa calabresa, a la província de Cosenza. us vam fer les nostres primeres vacances a Barcelona i va ser llavors quan ens vam enamorar d'aquesta ciutat que ben aviat es va convertir a la nostra primera residència.
La nostra gran passió per la cuina italiana va ser la que ens va portar, el 1998, a l'obertura del nostre primer restaurant De Angelis; un restaurant molt acollidor on degustar la típica cuina calabresa sense cap influència espanyola.

Des del primer dia el nostre restaurant va tenir un èxit fantàstic tant que uns anys més tard ens vam veure obligats a obrir-ne un altre just al davant. Els anys van passar i els nostres restaurants es van donar a conèixer cada cop més, tant per la premsa com a través de les cambres de comerç, guanyant molts premis de cuina autèntica regional.

Avui dia estem oberts tots els dies de la setmana i només tanquem un dia i mig de la setmana a l'agost i som entre els restaurants que han obtingut l'any 2012 la marca OSPITALITÀ ITALIANA – RISTORANTI DI QUALITÀ NEL MONDO fins avui. , atorgat per la Cambra de Comerç Italiana de Barcelona, en col·laboració amb l'ISNART (institut nacional per la recerca turística) i UNIONCAMERE.
 

FOTOS DEL RESTAURANT

RESERVA LA TEVA TAULA


Pots realitzar la teva reserva online de manera còmoda i senzilla clicant al botó de sota.

PLATS DESTACATS

De Angelis (pizza en forma de croissant)
13.8